Ο τέλειος άντρας

Πνευματικότητα: οι γνώσεις και η μόρφωση δίδουν σε έναν άντρα ωραίο λέγειν και μια γυναίκα μπορεί να γοητευτεί πολύ εύκολα από κάποιον που θα της μιλήσει για πράγματα τα οποία δεν ξέρει αλλά την ενδιαφέρουν. Η μόρφωση επίσης δίνει κύρος και εσωτερική δύναμη σε έναν άντρα.

Σεξουαλικότητα: αντίστοιχα όπως και οι άντρες έτσι και οι γυναίκες θέλουν ο άντρας να τους εμπνέει σεξουαλικότητα και φυσικά οι άνδρες πρέπει να συνδυάζουν και τρυφερότητα και αγριάδα στο συγκεκριμένο θέμα γιατί και τα δύο δείχνουν σε μια γυναίκα ότι την θες με “πολλαπλούς τρόπους”, κοινώς και ότι την ποθείς αλλά και ότι την αγαπάς.

Να είναι gentleman και γενναιόδωρος: Κανένας σωστός άντρας δεν πρέπει να αφήνει μια γυναίκα να πιάνει πόμολο, πορτοφόλι, αναπτήρα και μπουκάλι. Αν πάντα σε κερνάει, σου ανοίγει την πόρτα να περάσεις, περιμένει να καθίσεις πρώτα εσύ και μετά αυτός, σου σερβίρει το κρασί, σου προσφέρει φωτιά, τότε μιλάμε για άντρα gentleman. Όσο για την γενναιοδωρία των χρημάτων, δεν απασχολεί όλες τις γυναίκες το ίδιο. Αλλά μην μας αφήνετε να πληρώσουμε στα πρώτα ραντεβού ή μπροστά στις φίλες μας.

Να είναι ρομαντικός: σ όλες τις γυναίκες αρέσουν τα τρυφερά λόγια τα κομπλιμέντα, να τις κρατάς από το χέρι, να κοιτάτε μαζί το φεγγάρι, να την προσκαλείς για δείπνο σε ρομαντικό gourmet εστιατόριο…

Να είναι επικοινωνιακός: μας αρέσει να κουβεντιάζουμε με τις ώρες είτε σε καφέ, είτε κάτω από το πάπλωμα. Ειδικότερα οι συζητήσεις με ποιότητα μας κερδίζουν. (να μην ξεχνάμε ότι οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές και αυτό σημαίνει ότι μας κερδίζει πολύ περισσότερο ένας καλός χαρακτήρας από μια καλή εμφάνιση.)

Να είναι προστατευτικός: η γυναίκα πρέπει να νιώθει σιγουριά, ασφάλεια και ότι λαμβάνει κάποιου είδους φροντίδα. Γενικώς όσο και να έχει μεταβληθεί η κοινωνία και να έχει αλλάξει ο ρόλος της γυναίκας πρέπει να νιώθουμε ότι είστε γνήσιο και απόλυτο αρσενικό.

Να αγαπάει τον θεσμό της οικογένειας: να αγαπάει πολύ τα παιδιά και το δείχνει, να έχει μέσα του το πατρικό ένστικτο. Το μεγαλύτερο προσόν για έναν άντρα είναι να τον θεωρεί ικανό μια γυναίκα για πατέρα των παιδιών της και για να γίνει αυτό πρέπει να έχει αν όχι όλα, τότε τα περισσότερα από τα παραπάνω.

Σκούρτα Νίκη,
Κοινωνιολόγος