Γιατί οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες – τι λένε οι άνδρες

Γιατί ο τρόπος που φερόμαστε στις γυναίκες καθορίζει το πόσο άντρες είμαστε.

Γιατί για την αρπαγή γυναίκας έχει αρχίσει πόλεμος. Για την αρπαγή άντρα;

Γιατί μας κάνουν καλύτερους άντρες. Βασικά είναι ο μοναδικός λόγος που μπαίνουμε (έστω στα λόγια) στο τριπάκι της αυτοβελτίωσης.

Ξέρουν να συγχωρούν τα λάθη μας. Τα οποία, συνήθως, είναι πολλά, χαζά, συχνά και επαναλαμβανόμενα σε καθημερινή βάση.

Μας κάνουν το μεγαλύτερο δώρο από όλα, τη δυνατότητα να αγαπήσουμε έναν άλλο άνθρωπο (δηλαδή το παιδί μας) περισσότερο από τον εαυτό μας.

Για τον τρόπο (διαφορετικό, σύνθετο) που λειτουργεί το μυαλό τους.

Μπορεί, συχνά πυκνά, να μας εξοργίζει. Αλλά, στο τέλος της ημέρας και αν είμαστε απολύτως ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, αποδεικνύει ότι αποτελούν όντως μια πιο εξελιγμένη εκδοχή του ανθρώπινου είδους Μας γεννούν, μας καθορίζουν, μας ωριμάζουν.

Γιατί το να κλαις για μια γυναίκα είναι που σε κάνει άντρα.

Γιατί αν κυβερνούσαν πάντα γυναίκες, δεν θα είχε γίνει ούτε ένας πόλεμος.

Γιατί το βλέμμα της όταν σε βλέπει καλοντυμένο και όμορφο είναι ολυμπιακό μετάλλιο και Champions League μαζί.

Γιατί έχουν για πλάκα τους Τρανσφόρμερς. Γίνονται μάνες, αδερφές, ερωμένες, φίλες και κολλητές σου ανά πάσα στιγμή. Δηλαδή κυρίως τη στιγμή που το χρειάζεσαι περισσότερο.

Γιατί τίποτα στον κόσμο δεν έχει την ικανότητα να μας εκνευρίσει τόσο ολικά όσο αυτές. Πρέπει να παραδεχόμαστε την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Γιατί έχουν μάθει να ξεπερνάνε ηλίθιες προκαταλήψεις όπως ότι δεν ξέρουν να οδηγάνε.

Γιατί δεν φοβούνται να κλάψουν.

Για όλες τις χαζορομαντικές κινήσεις που μας “ανάγκασαν” να κάνουμε από έρωτα για εκείνες.

Πολιτιστικός φεμινισμός

είναι η θεωρία πως υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές προσωπικότητας μεταξύ αντρών και γυναικών, και πως οι διαφορές των γυναικών είναι ιδιαίτερες και θα πρέπει να εξυμνούνται. Αυτή η θεωρία φεμινισμού υποστηρίζει την έννοια πως υπάρχουν βιολογικές διαφορές μεταξύ αντρών και γυναικών. Για παράδειγμα, «οι γυναίκες είναι πιο καλές και ευγενικές από τους άντρες», πράγμα που οδηγεί στη νοοτροπία πως αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο δεν θα υπήρχαν πόλεμοι ή πως οι γυναίκες είναι φροντίζουν καλύτερα τα παιδιά τους.

Ο πολιτιστικός φεμινισμός προσπαθεί να βελτιώσει την σχέση μεταξύ των δύο φύλων και συχνά τις κουλτούρες κατά πολύ εξυμνώντας τις ιδιαίτερες ποιότητες, τρόπους και εμπειρίες των γυναικών, συχνά πιστεύοντας πως ο «γυναικείος τρόπος» είναι ο καλύτερος τρόπος, ή πως η υπό συζήτηση κουλτούρα είναι σε μεγάλο βαθμό αντρική και χρειάζεται ισορροπία που θα επέλθει μέσω γυναικείων προοπτικών.

Τη χρονιά που πέρασε οι γυναίκες ανά τον κόσμο ήταν υπεύθυνες για την τοποθέτηση 28 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με την έρευνα οι γυναίκες «ξοδεύουν» διαφορετικά από τους άνδρες. Επενδύουν στη σίτιση των οικογενειών τους με πιο υγιεινά φαγητά, σε πιο καθαρό νερό, καλύτερα σχολεία, εκπαίδευση και στην υγεία.

Συνεπώς το να «επενδύει» κανείς σε αυτές είναι κάτι παραπάνω από δημόσιες σχέσεις. Πρόκειται για στρατηγικό σχεδιασμό των μεγαλύτερων εταιρειών στον κόσμο.