Ερωτευτείτε μαζί μας

Το καλοκαίρι ξεκίνησε. Μπήκαμε πλέον για τα καλά στον Ιούνιο, με έντονη ζέστη, αναγκάζοντας μας να πετάξουμε από πάνω μας όχι μόνο τα ακατάλληλα για την εποχή ρούχα αλλά και κάθε άσχημο συναίσθημα που μας βάραινε τους προηγούμενους μήνες. Η αισιοδοξία που φέρνει το καλοκαίρι, μας κάνει να θέλουμε να ξεχάσουμε προβλήματα, εκκρεμότητες, καταστάσεις και γεγονότα που μπορεί να ήρθαν εντελώς διαφορετικά από ότι περιμέναμε. Βάζουμε λοιπόν στην άκρη κάθε τι άσχημο και δίνουμε προτεραιότητα σε εμάς. Ανοίγουμε πόρτες, ανοίγουμε παράθυρα, ανοίγουμε και τις καρδιές μας, εισπνέουμε βαθιά και γεμίζουμε ενέργεια από τον ήλιο, τη θάλασσα, αλλά πάνω απ’ όλα εισπνέουμε ελπίδα. Η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του καλοκαιριού εκπέμπει μία άλλη ενέργεια. Η αίσθηση της αναγέννησης, της αναζωογόνησης, της γενικότερης αλλαγής στην διάθεσή μας, μας κατακλύζει ! Όλοι το καλοκαίρι ,ανεξαρτήτως της ηλικίας μας, της φιλοσοφίας μας, τη στάση ζωής μας, είμαστε πιο «ανοιχτοί» στον έρωτα.

Να Ερωτευτείτε! Να Ερωτευτείτε όμως κατάλληλους, όχι ακατάλληλους ανθρώπους. Χαρίστε αγκαλιές, χαρίστε φιλιά! Μια χλιαρή καρδιά θα ζεσταθεί με μια αγκαλιά σας! Κι αν καταφέρουμε να κάνουμε κάποιον να θυμηθεί πως είναι να χαμογελά και να το αισθάνεται, τότε γνωρίζουμε ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή κάνουμε ένα μικρό θαύμα! Οι ανθρώπινες καρδιές είναι υπερπλήρεις μόνο όταν εισπράττουν συναίσθημα. Έτσι και στον έρωτα δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια και να μην βλέπουμε πώς είναι ο άλλος, αλλά ακριβώς το αντίθετο: να κοιτάξουμε, να δούμε, να μάθουμε ποιος είναι …και να ζητήσουμε να ανοίξει κι ο άλλος τα μάτια για να μας δει και να ξέρεις ποιοι είμαστε. Να δει τον πραγματικό άνθρωπο που έχουμε μέσα μας και να μας επιτρέψει να δούμε τον πραγματικό άνθρωπο που έχει μέσα του. Αυτό ισχύει για όλους, μικρούς και μεγάλους!

Συνεχίζω να σας υπενθυμίζω πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία σε αυτή τη ζωή! Όλα μα όλα γίνονται για κάποιο λόγο και τα καλύτερα έρχονται όταν βοηθάμε και εμείς γι αυτό. Να είστε πάντα ειλικρινείς και αληθινοί! Να είστε πάντα ο εαυτός σας. Αν ο σκοπός σας είναι η επιτυχία στη συναισθηματική σας ζωή μέσα από νέες γνωριμίες, τα γραφεία Πάππας είναι μαζί σας σε αυτή την επίτευξη αναζήτησης και στόχου.

Γι’ αυτό λοιπόν, να ερωτευτείτε! Δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα!

Πηγή: www.pappas.gr