Συμβουλές στις γυναίκες για το πρώτο ραντεβού

Το ραντεβού είναι σίγουρα κάτι το οποίο προκαλεί νευρικότητα, αναμονή, προσμονή αλλά και ενθουσιασμό. Ένα ραντεβού μπορεί να είναι άκρως πετυχημένο, είτε λόγω χημείας είτε λόγω καλής διάθεσης και των δύο πλευρών, μπορεί όμως να είναι και κυριολεκτικά καταστροφή, ακόμα κι αν η ερωτική έλξη είναι εμφανής. Δεν πρόκειται να αναλύσουμε το γιατί τελικά, δύο άνθρωποι που θέλουν ο ένας τον άλλο δεν τα βρίσκουν, μάλλον έχει να κάνει περισσότερο με περίεργες και πολύπλοκες εξισώσεις σε συνάρτηση πάντα με τη θέση των πλανητών! Αυτό στο οποίο εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, είναι να σας δώσουμε τα φώτα μας, σε μορφή tips πάντα, πώς να κάνετε ένα ραντεβού να πετύχει και τελικά να μην καταλήξει σε φιάσκο! Αν φυσικά σας ενδιαφέρει το εν λόγω άτομο!
1. Να είστε ο εαυτός σας: Το βασικό συστατικό για να πετύχει ένα ραντεβού. Είναι ίσως από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε όλοι μας, άντρες και γυναίκες. Συνήθως στο πρώτο ραντεβού προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε τον άλλο, με αποτέλεσμα να μην είμαστε ο εαυτός μας. Το μυστικό λοιπόν δεν είναι να γίνετε μία άλλη αλλά να παρουσιάσετε μία βελτιωμένη εικόνα σας. Αν για παράδειγμα συνηθίζετε να γκρινιάζετε, δεν υπάρχει λόγος να το δείξετε από το πρώτο ραντεβού, αλλά μπορείτε κάλλιστα να εξάρετε και να υπερτονίσετε κάποια θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Εν ολίγοις, αν η κατάσταση εξελιχθεί, θα είναι σε θέση πολύ σύντομα να γνωρίσει και τα ελαττώματά σας. Αν από την άλλη, κρίνετε απαραίτητο να πείτε και μερικά ψεματάκια τότε μάλλον θεωρείτε τον εαυτό σας αδιάφορο και μη συναρπαστικό.
2. Διατηρήστε το μυστήριο: Είναι απολύτως λογικό, και νομίζουμε ότι το καταλαβαίνετε κι εσείς, ότι αν του ξετυλίξετε όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σας και του πείτε τα πάντα για τη ζωή σας στο πρώτο ραντεβού, είναι πιθανό να μην έχει ενδιαφέρον για ένα δεύτερο. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να του πείτε για τον πρώην σας και πόσο σας πλήγωσε, ούτε για τα 100 ευρώ που σας έκοψαν από τη δουλειά, ούτε ότι η μητέρα σας πιέζει να παντρευτείτε! Αυτό που θέλουμε να σας πούμε, είναι ότι οφείλετε στην πρώτη σας έξοδο, να είστε θετική, αισιόδοξη και χαμογελαστή. Επιπλέον, προσπαθήστε να μην κάνετε σημαντικές αποκαλύψεις για το άτομό σας. Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από έναν άνθρωπο τον οποίο μαθαίνουμε σιγά σιγά και κάθε φορά μας έχει και μία νέα… έκπληξη!
3. Δείξτε αυτοπεποίθηση. Πείτε όχι στην ανασφάλεια και στις αρνητικές σκέψεις. Όσο και να πιστεύετε ότι δεν έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση προσπαθήστε να το καταπολεμήσετε. Θα δείχνετε πολύ περισσότερο θελκτική . Μια γυναίκα που είναι εντάξει με τον εαυτό της, δείχνει πάντα πολύ πιο ελκυστική
4. Στηρίξτε τα πιστεύω σας. Ακόμα και αν πιστεύετε πως έχετε βρει τον έρωτα της ζωής σας, μην αλλάξετε σε καμία περίπτωση τις απόψεις σας. Οι άνθρωποι μεταξύ τους έχουν διαφορετικές απόψεις, ένα στοιχείο που τους κάνει μοναδικούς. Αν συμφωνείτε διαρκώς με τις απόψεις του άλλου όχι μόνο δείχνει βαρετό, αλλά σας κάνει να φαίνεστε ότι δεν έχετε τη δική σας άποψη και προσωπικότητα. Οι διαφορετικές απόψεις άλλωστε, μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Βέβαια, από την άλλη μην προσπαθήσετε επίτηδες να φανείτε πνεύμα αντιλογίας γιατί θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.
5. Μη γίνεστε (υπερβολικά) φιλικές: Όσο κι αν προσπαθείτε να σπάσετε τον πάγο και να νιώσετε και οι δύο πιο άνετα, μην πέσετε στην παγίδα να φέρεστε σαν να είστε φίλη του. Συνειδητοποιείστε ότι έχετε βγει ραντεβού και ότι υπάρχει ανάμεσά σας το ερωτικό στοιχείο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν να καταστρέψετε την ατμόσφαιρα. Στο κάτω κάτω, αν ήθελε να βγει με τους φίλους του δεν θα ήταν μαζί σας καθώς θα μπορούσε ωραιότατα να σας είχε αποφύγει.
6. Δώστε προσοχή στο συνομιλητή σας και μην κοιτάτε συνέχεια το κινητό σας. Ακόμα κι αν νιώθετε άγχος και αμηχανία, το να κοιτάτε συνέχεια το κινητό δε θα διευκολύνει την κατάσταση, αντιθέτως. Το να ακούτε με προσοχή όταν εκείνος μιλάει δείχνει κυρίως ότι σας ενδιαφέρουν αυτά που λέει. Εξάλλου αν πιάσετε τον εαυτό σας να μην προσέχει, μήπως δεν σας αρέσει πραγματικά ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας;
7. Πολλές ερωτήσεις: Η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά η αίσθηση ενός ραντεβού, είναι κάπως σαν εξετάσεις, ακόμα και ανάκριση. Βέβαια, είναι δύσκολο να γνωρίσεις κάποιον αν δεν τον ρωτήσεις πράγματα, αλλά και οι απανωτές ερωτήσεις, είναι πολύ πιθανό να φέρουν τον άλλο σε αμηχανία. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να πείτε κάτι για εσάς και με την πρώτη ευκαιρία να του κάνετε πάσα για να πει κάτι αντίστοιχο για τον εαυτό του. Καλό θα ήταν, αν δεν έχετε ιδέα για την οικογένειά του, να αποφύγετε τις ερωτήσεις για γονείς και αδέρφια γιατί ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει στο σπίτι του άλλου. Επιπλέον, δεν υπάρχει λόγος να αρχίσετε να ρωτάτε για χρήματα και καριέρα, ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς. Αν θέλει θα σας τα πει από μόνος του. Και πιστέψτε μας ότι αν όντως του αρέσετε, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
8. Προσοχή στο ντύσιμο: Κάποιοι θεωρούν ότι στο πρώτο ραντεβού θα πρέπει κανείς από άποψη εμφάνισης να τα δίνει όλα! Δηλαδή να φοράει ότι πιο ιδιαίτερο, σέξι και ακριβό διαθέτει η γκαρνταρόμπα του. Επιτρέψτε μας να διαφωνήσουμε! Ενώ για τον άντρα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, αντί να βάλει T-shirt, άντε να το αντικαταστήσει με πουκάμισο, για τη γυναίκα το πράγμα είναι λίγο πιο περίπλοκο. Πολλές λοιπόν, πέφτουμε στην παγίδα της υπερβολής με αποτέλεσμα να ντυνόμαστε προκλητικά και το μακιγιάζ μας να θυμίζει περισσότερο απόκριες. Το μυστικό λοιπόν είναι η απλότητα. Αποφύγετε οτιδήποτε προκλητικό, κοντό ή με πολύ βαθύ ντεκολτέ. Ντυθείτε απλά αλλά ταυτόχρονα σέξι. Το αγαπημένο σας τζιν για παράδειγμα, ένα απλό μπλουζάκι που κολακεύει το στήθος σας και ένα ζευγάρι γόβες, αρκούν. Εννοείται ότι μαλλιά και μακιγιάζ θα πρέπει να είναι απλά. Περιποιημένα βέβαια, αλλά απλά…